Prisgaranti

Hos Yammi garanterer vi at du altid betaler det samme for din leverings ordre, som du ville gøre hvis du bestilte direkte hos restauranten*.

Skulle din bestilling hos os være annonceret billigere på restaurantens eget menukort eller egen hjemmesiden, kvitterer vi med et gavekort på det dobbelte af differencen.

Det er vores prisgaranti til dig!

Det er nemt og enkelt at benytte Yammi’s prisgaranti. Du skal blot udfylde nedenstående formular, hvor du bedes sende os dit ordrenummer, samt et link eller billede som dokumentere at du har betalt for meget. Vi vil herefter kontakte dig indenfor to arbejdsdage.

Så simpelt er det!

Velbekomme.

*Udelukker kortgebyrer, leveringsomkostninger, specialtilbud og afhentningsordrer.


Loading

Vigtig meddelelse

YAMMI’s prisgaranti, vilkår og betingelser (“YAMMI’s prisgaranti vilkår”) er et supplement til og bør læses i sammenhæng med YAMMI’s vilkår og betingelser for hjemmesiden (“YAMMI hjemmeside vilkår”) I tilfælde af uoverensstemmelse mellem YAMMI’s prisgaranti og YAMMI’s hjemmeside vilkår, har sidstnævnte forrang.

YAMMI’s prisgaranti fastsætter vilkår og betingelser relateret til YAMMI’s prisgaranti. Læs venligst YAMMIs prisgaranti nøje igennem inden du henvender dig angående et krav om prisgaranti. Ved indsigelser på krav i henhold til YAMMI’s prisgaranti (enten nu eller i fremtiden), accepterer du følgende vilkår og betingelser for YAMMI’s prisgaranti.

Vi forbeholder os retten til at ændre YAMMI’s vilkår og betingelser fra tid til anden ved, at ændre dem, på denne side. Vi råder dig til at printe en kopi af vilkår og betingelserne for YAMMI’s prisgaranti til fremtidig brug. YAMMI’s vilkår og betingelser prisgaranti er kun tilgængelig på dansk. Brug af dine personlige oplysninger indsendt via YAMMI’s prisgaranti er underlagt persondataloven og cookie-bekendtgørelsen.

Betingelser for YAMMI’s prisgaranti

 1. YAMMI’s prisgaranti er gældende for alle ordrer lavet efter d. 22. maj 2020.
 2. For at gøre krav på YAMMI prisgaranti (et “krav for YAMMI prisgaranti”), må du udfylde og indsende en formular for YAMMI prisgaranti med en kopi af den nuværende menu hos restauranten eller et link til den hjemmeside hvor restaurantens menukort er tilgængeligt.
 3. Et krav for YAMMI’s prisgaranti kan kun anvendes, ved de retter som du har bestilt på din ordre på YAMMI og vil ikke være gyldig for leveringsomkostninger, specialtilbud eller rabatter tilbudt af restauranten. Din ordre skal være fuldført, betalt og leveret.
 4. Din ordre skal være fuldført, betalt og leveret.
 5. Et krav for YAMMI’s prisgaranti skal indsendes senest 14 dage efter den pågældende ordre er blevet bestilt.
 6. Der kan kun indsendes et krav per restaurant for YAMMI’s prisgaranti i løbet af en periode på 30 dage.
 7. Vi vil undersøge alle krav på YAMMI’s prisgaranti og forbeholder os retten til, at bekræfte med restauranten om de indsendte dokumentationer er gyldige.
 8. Som følge af undersøgelsen vil vi afgøre om kravet på YAMMI’s prisgaranti er gyldigt og derefter informere dig om afgørelsen. Vores afgørelse er endelig og bindende i alle sager relateret til krav på YAMMI prisgaranti.
 9. Vi vil forsøge at behandle YAMMI’s prisgaranti indenfor fem arbejdsdage fra modtagelse af YAMMI prisgaranti formularen.
 10. Hvis YAMMI godkender dit krav på YAMMI’s prisgaranti, vil vi tilbyde dig et YAMMI gavekort til en værdi af minimum det dobbelte af differencen mellem de to menupriser.
 11. YAMMI gavekortet er underlagt YAMMI’s vilkår og betingelser for gavekort. Gavekortet vil udløbe efter 30 dage. Der vil ikke blive tilbudt nogen form for erstatning, efter gavekortet er udløbet.
 12. YAMMI forbeholder sig retten til at inddrage YAMMI’s prisgaranti til enhver tid uden forvarsel og/eller ændre YAMMI’s prisgaranti til enhver tid.
 13. Ved at fuldføre en formular for et krav på YAMMI prisgaranti anses det som en accept af YAMMI’s prisgaranti vilkår og betingelser.
 14. Vilkår og betingelser skal reguleres af lovgivningen i Danmark og er underlagt den eksklusive jurisdiktion af de danske domstole.