Privatlivspolitik - Partner

Fortrolighedspolitik                                                                                                          ENGLISH VERSION
Sidst opdateret 30. marts 2024
Ikrafttrædelsesdato 31. marts 2024
 
Denne privatlivspolitik beskriver politikkerne for K2web ApS, Baldershøj 24A, Greve 2635, Danmark, e-mail: info@yammi.dk, om indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside ( https://www. .yammi.dk/ ). (servicen"). Ved at tilgå eller bruge tjenesten giver du samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke giver samtykke til det samme, skal du ikke tilgå eller bruge tjenesten.
  Vi kan til enhver tid ændre denne fortrolighedspolitik uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik er offentliggjort i tjenesten, og din fortsatte adgang til eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du med jævne mellemrum gennemgår denne side.
 
  Oplysninger vi indsamler:
  Vi vil indsamle og behandle følgende personoplysninger om dig:
 
  Navn
  E-mail
  Mobil
 
  Opbevaring af dine oplysninger:
  Vi opbevarer dine personlige oplysninger hos os i 90 dage til 2 år efter, at brugere har opsagt deres konti, eller så længe vi har brug for dem for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, som beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi skal muligvis opbevare visse oplysninger i længere perioder, såsom registrering/rapportering i overensstemmelse med gældende lovgivning eller af andre legitime årsager, såsom håndhævelse af juridiske rettigheder, forebyggelse af bedrageri osv. Resterende anonyme oplysninger og aggregerede oplysninger, som ingen af dem identificerer dig (direkte eller indirekte), kan opbevares på ubestemt tid.
 
  Dine rettigheder:
  Afhængigt af den gældende lovgivning kan du have ret til at få adgang til og berigtige eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller gøre indsigelse mod den aktive behandling af dine data, bede os om at dele (portere) dine personlige oplysninger til en anden enhed, tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os til at behandle dine data, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, som måtte være relevante i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på info@yammi.dk. Vi vil besvare din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.
  Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de påkrævede personoplysninger eller trækker samtykket til at behandle disse til de påkrævede formål, vil du muligvis ikke være i stand til at få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt om.
 
  Cookies osv.
  For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores Cookiepolitik.
 
  Sikkerhed:
  Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. På grund af de iboende risici kan vi dog ikke garantere absolut sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere eller garantere sikkerheden af enhver information, du sender til os, og du gør det på egen risiko.
 
  Klage-/databeskyttelsesansvarlig:
  Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger, som er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til vores klageansvarlige på K2web ApS, Baldershøj 24A, e-mail: info@yammi.dk. Vi vil behandle dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Er du restaurantejer?

Tilmeld din restaurant Yammi og nå ud til nye kunder

Bare et par klik så bliver du en del af vores familie